Vogon versíró pályázat a Drót magazin kiírásában! A legjobb vogon verset a Drót főszereksztője fogja felolvasni a Magyar Kétfarkú Kutyapárt felcsúti Űrállomás Avatóján, augusztus 19-én.

 ***

 Az HBO és George R. R. Martin összeállt, hogy sorozatot készítsenek Nnedi Okorafor Who fears Death című World Fantasy-díjas regényéből (amelynek 2015-ben folytatása is jelent meg). Itt írtunk a regényről, és reméljük a sorozat híre hozzájárul a magyar kiadáshoz is.

***

 ***

 32 érdekes filmes részlet, amit talán nem vettél észre először (közötte zsánerfilmekkel).

***

 Folytatások és franchise-filmek kapcsán elmélkednek stúdiófőnökök a bevételekről – avagy tényleg kell ennyi ismerős cím?

***

Az American Gods alkotói és színészei Bryan Fullertől Ian McShane-en át Neil Gaimanig egy közös beszélgetésben.

***

 A setét torony újabb előzetese:

***

Todd McFarlane Spwan-t rajzol, méghozzá digitálisan.

 

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Eddig egy hozzászólás érkezett.

  1. kétszeres vuvuzelaművész szerint:

    Sajnálom, de amíg Martin be nem fejezi a GoT-ot, bojkottálok mindent, amihez köze van! Tudom, hogy ettől majd jól megijed. 🙂

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon