Nemrég jelent meg szerkesztőnk és cikkírónk, Lőrinczy Judit mágikus realista, világháborús, fantasztikus regénye, az Ingókövek. Írtunk már róla, a könyvet mindenkinek ajánlottuk, aki érdeklődik a háborús regények iránt, azoknak, akit feltüzelnek a szellemi kihívások, amilyeneket az Ingókövek bőségesen nyújt, azoknak, akik szeretnek elmerülni a szépen megírt prózai szövegben, és azoknak is, akik a fantasztikumot szeretik. Sőt, még egy mélyebb elemzős írásunk is megjelent a regényről.

Az Ad Astra kiadó felajánlása révén most három példányt sorsolunk ki a könyvből azon játékosok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Mi Sztálingrád városának manapság használt neve?ingokovek_borito

A válaszokat a jatek.sfmaghun(kukac)gmail.com emailcímre várjuk, a tárgymezőbe írjátok be: Ingókövek

A jelentkezési határidő 2013.08.19. (hétfő) 20:00 óra. Utána sorsolunk!

Fülszöveg:

Sztálingrádot elátkozta a neve. A németek és szovjetek több százezer áldozatot követelő csatájáról mindenki hallott már – ám a másik háború, melyet a város és a halál vívnak egymással, évszázadok óta folyik. Egy harc, ahol mind a győzelem, mind a vereség lelkekbe kerül…
Wilhelm Galler, a magányos mesterlövész életre kelő szobrok és különös látomások között bolyong a néptelen városban; Wolfgang Lindt hadnagy a lelkét elemésztő emlékek elől menekülne, ám Sztálingrád nem ereszti; Galina, a pilótanő a Volga túlsó partjáról száll az elátkozott vidék fölé; a sztálingrádi Vaszilij pedig ismeretlenné vált utcákon kísérti a sorsot – és próbálja lefizetni a végzetét.
Négy ember, szembenálló felek, akiket azonban mégis összeköt a közös sors és a láthatatlan gúzs, amelyet Sztálingrád font köréjük.

A regény kedvezményesen megrendelhető az Ad Astra kiadó honlapján.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék, Uncategorized

Eddig 2 hozzászólás.

  1. spivak szerint:

    „a tárgymezőbe írjátok be: Konzulváros” 😕

  2. SFmag Szerk. szerint:

    Természetesen Ingókövek. Fránya copy-paste.:)))
    De aki eddig úgy küldte, az is jó akkor.

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon