Véget ért a nyereményjáték, és már ki is sorsoltuk a nyerteseket, akik Dan Simmons: Hyperion bukása című, nemrég újra megjelent kultikus sci-fi regényét kapják ajándékba az Agave kiadó jóvoltából.

A mára már alapműnek számító regényciklus Dan Simmons legismertebb munkája, mely viszonyítási ponttá vált a modern sci-fiben. A Hyperion óriási kaland térben is időben, Simmons pedig egy óriási fantáziával megáldott szerző, aki otthonosan mozog az irodalomban és a tudományban egyaránt.

A nyertesek pedig a következők:

Horváth Zsófi

-noir-

Czaky

Gratulálunk Nektek! A megadott emailcímeken rövidesen felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy leegyeztessük, miként szeretnétek átvenni a nyereményt.

*****

A regény fülszövege:

Hét zarándok indult útnak a Hyperion távoli bolygójára, hogy a Shrike színe elé járulva választ találjanak kérdéseikre. De vajon melyikük kívánságát teljesíti a félig szerves, félig gép szörnyeteg? És mi lesz a többi hős sorsa?
 
Az emberek lakta világegyetem fordulóponthoz érkezett. A Hyperion félreeső bolygóján az időben visszafelé haladó, rejtélyes Időkripták megnyitják kapuikat, hogy a Shrike, a fájdalom és a megtorlás félistene emberek millióinak sorsa felett döntsön. A Számkivetettek ostrom alá veszik a Hegemóniát, míg az általunk teremtett, megbízhatatlan MI-k azon fáradoznak, hogy létrehozzák a Végső Intelligenciát, Istent. A gépek istenét, mely pusztulásba taszíthatja az egész emberiséget.
 
Dan Simmons klasszikus regényének, a Hyperion című űroperának a folytatása még az első kötetnél is grandiózusabb távlatokat nyit a technológiai fejlődés és az emberi civilizáció jövőjéről, de a gépek, fajok, vallások és filozófiák eposzi léptékű háborújában sem veszíti szem elől az egyént.

Oldalak száma: 640
Borító: puhakötés ragasztva
ISBN: 9786155049231
Kiadás éve: 2011
Fordító: Huszár András

További információk:

És jövő héten a Mikulás újabb játékot hoz Nektek, úgyhogy tessék csak figyelni!
 
 

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon