Sci-fit, fantasyt vagy horrort írsz, de még keresed az utadat? Nincs őszinte olvasód, aki elismeri írásod erősségeit, ugyanakkor rámutat a hibáira? Szeretnél megismerkedni más írókkal? Jól viseled a kritikát és tanulni szeretnél belőle?

Ha készen állsz a megmérettetésre, csatlakozz hozzánk a Fantasztikus kéziratok éjszakáján, ahol az SFmag írói és szerkesztői személyesen mondanak véleményt kéziratodról, és ahol egy ital mellett, kötetlenül beszélgethetsz és ismerkedhetsz írótársaiddal, gyűjtheted a tippeket az írással, szerkesztéssel, könyvkiadással kapcsolatban!

Az esemény helyszíne: Red Rooster Pub, 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/b (térkép)

Időpontja: 2011. július 2., szombat, délután 5 órától éjfélig

A részvétel egyetlen feltétele, hogy az sfmaghun (kukac) gmail.com címre június 12. éjfélig elküldd egy tetszőleges novelládat, vagy regényed 20-30000 leütésnyi részletét, a kísérőlevélben pedig jelezd, hogy a Fantasztikus kéziratok éjszakájának inkább az elején vagy a végén tudsz megjelenni. A jelentkezők közül legfeljebb 50 kéziratot és írót tudunk fogadni, ám hogy kié lesz az ötven írás, azt a kéziratok érdemei döntik el.* A beérkező legjobb három novella szerkesztés után megjelenik az SFmagon (a szokásos feltételekkel), és íróik közül egy részt vehet az Írókör.hu hatnapos írótáborában (2011. augusztus 15–20., helyszín: Széplak, Erdély).**

Az est folyamán legalább egy kritikát kapsz a kéziratodra, de ha kihasználod az alkalmat, a többi íróval is véleményt cserélhettek – miért szalasztanád el a lehetőséget, hogy társakra találj? Hozd el a többi novelládat is, mutasd meg másoknak, gyűjtsd az észrevételeket, elismerést, kritikákat, és érezd jól magad a hozzád hasonló fantasztikus írók társaságában!

Mi biztosan ott leszünk:

Kánai András, író,

Kleinheincz Csilla, író, szerkesztő,

Markovics Botond, író,

Szabó Sándor, író, fordító,

és mások is a SFmag stábjából.

Írj, szerkessz, küldd be a novellád és gyere el! Kíváncsiak vagyunk rád és az írásaidra!

* Csak azokról az írásokról van módunkban véleményt mondani, amelyeknek az írói eljönnek az eseményre. Írásban, utólag nem adunk kritikát.

** A díj az utazás és étkezés költségeit nem tartalmazza. A 2011-es írótábor kiemelt témája a kisregényírás.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek, interjú, irodalom, novella

Eddig egy hozzászólás érkezett.

  1. Maggoth szerint:

    Én küldtem, muszáj nyitni a világra 🙂

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon