Újabb nyereményjátékunkban egy különleges fantasy könyvvel szeretnénk megajándékozni a leendő szerencsés nyerteseket, mégpedig a tegnap bemutatott Alekszandra és a teremtés növendékeivel.

A regény kétszeresen is különleges történet. Egyrészt, mert a toposzok peremén egyensúlyozó panelek a regény előrehaladtával egyedi és új hátteret tárnak fel, amely alapjaiban rengeti meg iskola-fantasyről alkotott elképzeléseinket. Másrészt, mert az ismerős, gyerekkorunkba kódolt kulturális emlékeket felélesztve olyan varázslatos és lenyűgöző történetet mesél el, amely ízig-vérig kelet-európai, ami igazán a miénk.

Az ukrán szerzőpáros 1994 óta ír és publikál közösen fantasy és sci-fi (ők M-realizmusnak nevezik) regényeket és novellákat. Szinte valamennyi kapott már valamilyen díjat, és 2005-ben az Euroconon a legjobb európai sci-fi íróknak kiáltották ki őket. Az Alekszandra és a teremtés növendékeit olvasva méltán kaptak elismerést.

A könyvből a Metropolis Media kiadó jóvoltából három példányt, amelyeket az alábbi játék keretében szeretnénk kisorsolni.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy a Facebookon az SFmag közösség tagjaként a játék hír alatt (január 25.-ei bejegyzés) teszel egy hozzászólást. Pl. jelzed, hogy szeretnél jelentkezni a játékra, vagy akár csak elmondod a véleményedet az SFmagról.

A jelentkezési határidő jövő hét hétfő (január 31-e), éjfél. Gyorsan sorsolunk, és kedden, de legkésőbb szerdán reggel eredményt is hirdetünk, és felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.

Sok szerencsét kívánunk!

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: irodalom

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon