A Fumax Kiadó újdonságának, Jon Sprunk Árnyorgyilkos trilógiájának első, 2010-es kötetének, Az árny fia népszerűségét jelzi, hogy bejutott a Compton Crook fantasy-sci-fi díj döntősei közé, sőt, a Fantasy Book Critic a 2010-es év második legjobb fantasy debütálásának választotta. Az Assasin’s Creed regényeket és a Tövisek hercegét kiadó Fumax most egy több országban hallatlan sikereket elért fantasy munkát jelentet meg, ami politikai összeesküvésekkel, ármánnyal és rejtélyekkel teli, biztos kézzel megírt, letehetetlen mű.

Most a kiadó felajánlott 3 példányt, melyet lehetőségetek van megnyerni.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, az alábbi kérdésre kell válaszolnod:

Ki lenne Reinard herceg örököse? (Vigyázat! Még az orgyilkos felbukkanása előtti állapotra vagyunk kíváncsiak!)

(Segítségként itt található egy részlet, melyben megtalálható a felelet a kérdésre.)

A helyes válaszokat a jatek.sfmaghun(kukac)gmail.com emailcímre várjuk, a tárgymezőbe írd be: Árny fia

A jelentkezési határidő 2012.08.26. (vasárnap) 20:00 óra. Utána sorsolunk!

Fülszöveg:

„Othir szent városában ármány és korrupció uralkodik, így eszményi hely a független és gátlástalan bérgyilkosok számára. Caim az egyik legjobb közülük, ám egy félresikerült megbízást követően rá kell döbbennie, hogy fondorlatos összeesküvésbe keveredett. A törvény tisztességtelen őrei, a rivális orgyilkosok és az Odaátról származó mágia ellenében csupán utolsó célpontjának előkelő leányára számíthat, és Kitre, az oltalmazó szellemre, aki mások számára láthatatlan. Amikor az életéért és az igazságért folytatott küzdelem Othir veszélyes sikátoraiból a hatalom fényűző folyosóira vezeti, Caim pengéi és ösztönei már kevésnek bizonyulnak. Ahhoz, hogy a birodalom központjából szőtt összeesküvést leleplezhesse, az Árny elsőszülött fiának fel kell vállalnia súlyos örökségét…”

A regény megvásárolható a Fumax Kiadó webboltjában.

És ne feledjétek, a kiadó számos új megjelenést tervez, melyek közül ez az izgalmas kötet csupán az egyik. A kiadónál további fantasy és sci-fi regények várhatóak, melyek mind a nemzetközi kritika, mind az olvasók részéről remek fogadtatásban részesültek, és melyekről várhatóan mi is írni fogunk. Mindezekről érdemes a kiadó facebook oldalán tájékozódni.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: irodalom

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon