Az elmúlt héten játszhattatok velünk Jonathan Strahan: Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 című antológiájáért, amelyet a GABO Kiadó ajánlott fel nekünk.

E-mailben erre a kérdésre kellett válaszolnotok:
Ez Jonathan Strahan hányadik, legjobb science fiction és fantasynovellákat tartalmazó gyűjtése?

A Facebookon pedig erre:
A kötetben szereplő szerzők közül kinek a novelláját szeretnétek a leginkább elolvasni?

Az e-mailes jelentkezők közül a random.org segítségével, a Facebookon játszók közül pedig a commentpicker.com használatával sorsoltunk. Krizsán Anna és Deák Barnabás lett a két szerencsés nyertes – gratulálunk nekik, és köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok velünk!

jonathan-strahan-szerk-az-ev-legjobb-science-fiction-es-fantasynovellai-2016A kötet fülszövege:
Jonathan Strahan a fantasztikus műfajok neves, díjnyertes szakértője, népszerű antológiák szerkesztője, akinek úttörő sorozata Magyarországon első ízben jelenik meg. Ebben a gazdag válogatást kínáló könyvben már befutott, hazánkban is ismert és pályájuk elején járó szerzők 2015-ben megjelent legjobb sci-fi és fantasy írásait olvashatjuk, amelyek egyszerre tanúskodnak lenyűgöző képzelőerőről és mély emberismeretről.
Jonathan Strahan 1964-ben született Belfastban. Közel harminc éve dolgozik sci-fi és fantasy szerkesztőként, ez idő alatt tízszer is jelölték Hugo-díjra, 2010-ben pedig megkapta munkásságáért a World Fantasy-díjat. Szerkesztőként több tucat antológiát és szerzői novelláskötetet jegyez. Nyugat-Ausztráliában él feleségével és két lányával.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: irodalom

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon