Sci-fit, fantasyt vagy horrort írsz, de még keresed az utadat? Nincs őszinte olvasód, aki elismeri írásod erősségeit, ugyanakkor rámutat a hibáira? Szeretnél megismerkedni más írókkal? Jól viseled a kritikát és tanulni szeretnél belőle?konyves_logo

Ha készen állsz a megmérettetésre, csatlakozz hozzánk a V. Fantasztikus kéziratok éjszakáján, ahol az SFmag írói és szerkesztői személyesen mondanak véleményt kéziratodról, és ahol egy ital mellett, kötetlenül beszélgethetsz és ismerkedhetsz írótársaiddal, gyűjtheted a tippeket az írással, szerkesztéssel, könyvkiadással kapcsolatban!

Az esemény várhatóan update! október 10-én szeptember 27-én kora délutántól estig kerül megrendezésre, a helyszín feltehetően a már bevált Építész pince: 1088 Budapest Ötpacsirta utca 2. ), de erről a résztvevőket időben majd tájékoztatjuk.

A részvétel egyetlen feltétele, hogy az sfmaghun (kukac) gmail.com címre augusztus 15. éjfélig elküldd egy tetszőleges novelládat, vagy regényed maximum 35.000 leütésnyi részletét, a kísérőlevélben pedig jelezd, hogy a Fantasztikus kéziratok éjszakájának inkább az elején vagy a végén tudsz megjelenni.

A tárgy mezőbe kérjük, írd be, hogy Kéziratok éjszakája!

Kérjük, hogy a küldött fájl nevében és magában a dokumentumban is címként szerepeljen a szerző neve és a novella címe. A szöveget Times new roman 12-es betűméretre formázzátok.

A jelentkezők közül korlátozott számú kéziratot és írót tudunk fogadni, így túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy a részvételről a kéziratok érdemei alapján előszűréssel döntsünk.*

A beérkező legjobb novella/novellák, amennyiben megfelelőnek tartjuk azokat közlésre, szerkesztés után megjelenhetnek az SFmagon (a szokásos feltételekkel), és legjobbnak talált kézirat írója részt vehet az Írókör.hu ötnapos írótáborában (2016. nyarán.)**

Az est folyamán a zsűritől kritikát, véleményt, tanácsokat kapsz a kéziratodra, de ha kihasználod az alkalmat, a többi íróval is véleményt cserélhettek. Miért szalasztanád el a lehetőséget, hogy társakra találj? Hozd el a többi novelládat is, mutasd meg másoknak, gyűjtsd az észrevételeket, elismerést, kritikákat, és érezd jól magad a hozzád hasonló fantasztikus írók társaságában!

A zsűri:

Juhász Viktor, író, fordító

Kánai András, író, az SFmag szerkesztője,

Kleinheincz Csilla, író, a Gabo Kiadó szerkesztője,

László Zoltán, író,

Markovics Botond (Brandon Hackett), író,

Roboz Gábor, a Gabo Kiadó szerkesztője

Takács Gábor, a Próza Nostra kritikusa, sci-fi/fantasy blogger

Írj, küldd be a novellád és gyere el! Kíváncsiak vagyunk rád és az írásaidra!

* Csak azokról az írásokról van módunkban véleményt mondani, amelyeknek az írói eljönnek az eseményre. Írásban, utólag nem adunk kritikát.

** A díj az utazás és étkezés költségeit nem tartalmazza.

Az SFmag stábja

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: irodalom

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon