Az év legizgalmasabb és legérdekesebb sci-fi rendezvénye kerül megrendezésre november 15-én, Budapesten, az Uránia moziban.

  • Megnézhetitek a legújabb sci-fi filmeket A holnap határántól az Interstellar – Csillagok közöttig
  • emellett számtalan érdekes előadás vár rátok: könyves, képregényes, tévésorozatos és cosplay programok, kipróbálhatjátok az Oculus Riftet, lesz Lego kiállítás, ott lesz a Magyar Star Wars és Star Trek Klub is, ott lesznek a nagy hazai science fiction kiadók
  • Sőt, mi is ott leszünk, Kleinheincz Csilla (Hanna) és Markovics Botond (Hackett) a logikus és nem logikus időutazásról fog beszélgetni Takács Gáborral (Acélpatkány), emellett Kánai András (sfinsider) az Agave, a Gabo, a Galaktika és a Fumax kiadó képviselőivel beszélget az idei sci-fi knyvmegjelenésekről.

Lezárult a meghirdetett nyereményjátékunk, egy páros napijegyet sorsoltunk ki, amely feljogosít az összes előadás és kerekasztal beszélgetésre történő belépésre, valamint a 20:30-kor kezdődő Interstellar (Csillagok között) sci-fi film megtekintésére.

A páros jegyetscifinap

Pomsár Péter

nyerte, aki Facebookon játszott.

Gratulálunk, írunk emailt a további teendőkről!

Lentebb rengeteg információt és programot olvashattok a Sci-fi napról, de még bővebben a rendezvény oldalán, a www.scifinap.hu menüjeiben tájékozódhattok.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon