Holnap Hungarocon!

***

Az öt legjobb zombi-képregény.

***

Tévésorozat lesz Ben H. Winters Gyilkosság világvége előtt regényéből az NBC jóvoltából (elsőként egy pilot-epizód, amely alapján végleges döntés születik a teljes sorozatról).

***

Stephen Hawking szerint a fekete lyukak átjárók lehetnek párhuzamos univerzumokba, ahonnan azonban nincs visszaút.

***

A HumbleBundle most tudósok sci-fi írásait kínálja.

***

vulture interjújában Alan Moore frissen megjelent, ezer oldalnál is vaskosabb regényéről beszél (Jerusalem), de az is szóba kerül, miért nem nőttek fel a szuperhősképregények és az olvasóik.

***

Érdekes beszélgetés a SFF diverzitásáról Alyssa Wonggal, Alice Sola Kimmel, Catherynne M. Valentével és Seth Dickinsonnal.

***

Van egy negyed órád és egy mobiltelefonod? Töltsd le a Great Jones Streetet, és válassz zsánert! (Egyenlőre csak iPhone-on)

***

A hard sci-fi után itt a hard fantasy – Tad Williams értekezik erről az irányzatról. (Érdemes újból elolvasni hozzá Jane Lindskold cikkét is.)

***

Generációs űrhajó, és két, 90 évvel az érkezés előtt a hibernációból felébredő utas, avagy a Passangers előzetese Jennifer Lawrence-el és Chris Prattel.

***

Kisfilm készült a Sam’s Story című Superman történetből.

***

Itt a teaser trailer a 2017-es Ghost in the Shell mozifilmhez.

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon