Ismert színészek, akik egyben híres videójátékokban szinkronhangok is Mark Hamill legendás Jokerétől kezdve Liam Neeson Fallout 3-as szinkronjáig.

 

***

 

Megtörtént az első halálos baleset a Tesla önvezető autóival. Reméljük, hogy nem fogja visszavetni az autonóm autók fejlődését ez a baleset.

 

***

 

Kelly Link szerepjáték. Mondom még egyszer: KELLY LINK SZEREPJÁTÉK.

 

***

 

Elhunyt Maurice G. Dantec francia/kanadai sci-fi író és zenész.

 

***

 

New York Times arról ír, hogy Tolkien egy első világháborús csatában szerzett élménye milyen szerepet játszott a Gyűrűk Ura megszületésében.

 

***

 

Az utolsó simításokat végzik a világ legnagyobb rádióteleszkópján.

 

***

 

Juno űrszonda sikeresen pályára állt a Jupiter körül. Az elkövetkezendő hónapokban még tesztelés és a műszerek kalibrálása várható, de októbertől reméljük, hogy majd legalább olyan szép képeket is küld majd, mint a New Horizons a Plútóról.

 

***

 

Tudtad-e, hogy Kodzsima Hideóra legnagyobb hatással A nagy szökés, a James Bond-filmek, Orwell 1984-e, a Full Metal Jacket, a Dr. Strangelove és a 2001:Űrodüsszeia volt? Még több érdekesség a legendás japán játékfejlesztőről.

 

***

 

A Predator felújított változata először Franciaországban, augusztusban debütál a mozikban. Ehhez készült 2K minőségű előzetes.

 

***

 

Guy Gavriel Kay véleménye a toplistás írástechnikai tippekről.

 

***

 

Első képek ez Expedíció filmváltozatából.

 

***

 

Papp Norbert lenyűgöző homokrajzos animációt készített a Trónok harcához, és várhatóan később további videók is készülni fognak hozzá.

 

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon