A magyar származású elnökjelölt örök életet igér – az ingyensörre még várni kell.

Annyi gond volt a CD-vel, hogy az Electronic Beowulf negyedik kiadását online elérhetővé tették – ráadásul teljesen ingyen!

Interjú Margaret Atwooddal a The New York Timesban.

Vajon a klímaváltozásról szóló sci-fik (cli-fik) segítenek klímatudatosabbnak lenni?
Ha valaki klasszikusabb Star Wars feldolgozást keres, kattintson ide a japános kínai falakhoz!
A Gollanz könyvkiadó leszerződött a nálunk is jól ismert Stephen Baxter scifi-szerzővel a Wells-féle Világok harca folytatására. A The Massacre of Mankind című regény 2017-ben jelenik meg, és az idegenek második, 1920-as invázióját meséli meg, akik tanultak az első próbálkozás kudarcából. Részletek itt.
Megjelent a magyar nyelvű, pdf-es JEM társasjáték-magazin decemberi száma.
Új előzetes a Batman vs Superman: Dawn of Justice-hoz.
A storybundle ismét egy Jeff VanderMeer-válogatással jelentkezik, amelyben tíz fantasztikus regény és antológia elektronikus kiadása kapott helyett – akad köztük díjnyertes finn szerző, spanyol steampunk, máshol beszerezhetetlen groteszk német scifi és a Bestiary című novellagyűjteményben még China Miéville is szerepel. Az ajánlat egész decemberben él.

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon