Kihirdették a The Kitschies díjakra jelölt művek listáját.

***

A Viz média közvetítésével egy újabb japán scifiből készülhet hollywoodi film.

***

Tíz tévhit a középkorról, amikre az ember fantasy könyvek olvasása során tehet szert.
***

Interjú a Night Shade Books-szal Greg Egan munkásságának új amerikai kiadásának kapcsán, Ugyan a szerzőről továbbra sem láthatunk fotót, az új borítókról igen.

***

Ikonikus filmek újragondolt plakátjai – csak köröket felhasználva.
***
***
Négy részes sorozat China Miéville regényéből?
***
Milyen könyveket várnak idén az angolszász kiadók?
***
A Humble Bundle most a Subterranean Press könyveit kínálja, fizetés tetszés szerint. Caitlin R. Kiernan, Dan Simmons, Cherie Priest, Harlan Ellison, Connie Willis, Peter V. Brett és Jack Vance könyvei akár fillérekért!
***
***

Scott Westerfeld leviatán-trilógiájából ismerős lehet a villámokat szóró tesla-torony, de azt kevesen tudják, hogy Moszkva közelében tényleg létezik egy ilyen, még működő létesítmény, amely 150 méteres villámokat is elő képes állítani.

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon