Mégis elkészülhet a Dűne, ahogy Jodorowsky megálmodta, csak éppen animációs film formájában. Ari Folman, A futurológiai kongresszus alkotója lenne a rendező.

***

Interjú Brian K. Vaughannal, a rövid idő alatt hatalmas sikert elérő Saga képregény első hardcover editionjének megjelenése alkalmából.

***

Mit üzennek híres írók fiatalkori önmaguknak?

***

A József Attila Kör és a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszéke a popkultúrára koncentráló konferenciát szervez jövő tavasszal.

***

Minden tündérmese egy csőre töltött fegyver – avagy Neil Gaiman a hercegnőkről és a hagyományok felforgatásáról.

***

10 novella, ami híres műveket ihletett.sfmag_logo_nap

***

Nem Ridley Scott fogja rendezni a Blade Runner folytatást, mivel a Marsi és a Prometheus 2 leköti az energiáit. A forgatás a tervek szerint jövőre kezdődne. Harrison Ford már aláírta a szerződést, de a film nem róla szól majd, hanem a kereséséről.

***

94 éves korában elhunyt Phyllis Dorothy James, többek között Az ember gyermeke című regény írója. A könyv az elkövetkező hetekben jelenik meg először magyar nyelven.

***

Nagy Kincső elképesztő könyvtervet mutatott be diplomamunkaként: az újracsomagolt Harry Potter-könyvek világítanak a sötétben.

***

Az első Star Wars trailer:

***

Jurassic World előzetes.

 

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: Uncategorized

Eddig egy hozzászólás érkezett.

  1. acélpatkány szerint:

    Na akkor már csak Pascal Blais-nak kellene elkészülni az Incal rajzfilmváltozatával (amit már a nyolcvanas években elkezdett), és minden szép lesz.

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon