A Dark Horse Comics bejelentette, hogy képregényben folytatja a Serenity űrhajó történetét. A Joss Whedon kultikus Firefly sorozatának és a 2005-ös Serenity című filmnek a történéseit folytató új képregényt Georges Jeanty rajzolja majd, akit a Buffy képregények révén ismerhetünk. Az író kiléte egyelőre titok.

***

Tim Blais a diplomadolgozata mellett úgy gondolta, megénekli a húrelméletet.

***

sfmag_kiemelt_viz1Magyar emlékvideó Iain M. Banksről.

***

Margaret Atwood és George R. R. Martin újságot készít. Pontosabban mindketten elvállalták egy-egy tematikus Flipboard aloldal szerkesztését.

***

Jon and Al Kaplan már jó ideje készíti nagy blockbusterekhez, legendás filmekhez kapcsolódóan pár perces musicaljeit. Most az Éhezők viadaláról mondanak sommás véleményt a Menekülő embert megidézve, de blogjukon láthatjuk az Alienshez vagy éppen a Ragadozóhoz készített alkotásaikat is.

***

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsalátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon