A Fumax kiadó dicséretes gyorsasággal magyarul is kiadta James S. A. Corey: Leviatán ébredése sci-fi űroperáját, ami angolszász nyelvterületen nagy sikert aratott, Hugo-díjra is jelölték, és angolul immár trilógiává bővült.

Nemrég két ismertetőt is írtunk a könyvről, Hannának nagyon bejött a regény, Acélpatkánynak hiányérzete maradt utána.

A Fumax kiadó felajánlása révén most meg is nyerhettétek a regényt. Három példányt sorsoltunk ki a könyvből azon játékosok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, és tudták, hogy a James S. A. Corey álnév alatt Daniel Abraham és Ty Franck írók rejtőzek.

Köszönjük, hogy ismét rengetegen játszottatok, jóval több, mint 200-an jelentkeztetek a játékra.

A sorsolás a következő szerencséseknek kedvezett:

Gecse Zoltán

Jóbi Attila

Paczuk Milán

Már felvettük Veletek a kapcsolatot a továbbiak kapcsán.leviatan-borito

Fülszöveg:

Az emberiség már meghódította a naprendszert – eljutott a Marsra, a Holdra, a Kisbolygóövbe és még távolabbra –, a csillagok viszont továbbra is elérhetetlenek. Ám a kolóniák közötti kapcsolat cseppet sem feszültségmentes.

Jim Holden a Szaturnusz és az Öv között ingázó egyik jégbányász hajó tisztje. Amikor véletlenül rábukkannak egy elhagyott űrhajóra, a Scopulira, olyan titok birtokába kerülnek, amiért egyesek gyilkolni is hajlandóak – méghozzá Jim és a legénységre számára felfoghatatlan méretekben. Olyan események láncreakciója indul el, amely az egész Naprendszert háborúval fenyegeti.

Eközben Miller nyomozó egy lány után kutat. Egyetlen lány után a több milliárd lakosú rendszerben. A szülei azonban dúsgazdagok, és mindig a gazdagok diktálnak. Amikor a nyomok a Scopulihoz és a lázadókkal szövetkező Holdenhez vezetnek, a szálak összefutnak…

Holdennek és Millernek a Föld és a Mars kormányzata, a Külső Bolygók forradalmárai és a nagyvállalatok titkos érdekkörei között húzódó vékony határmezsgyén kell egyensúlyozniuk – és nem túl jók az esélyeik. Ám odakint, az Övben mások a szabályok, és egyetlen kis űrhajó a világmindenség sorsát döntheti el.

2011-ben üstökösként robbant be a James S. A. Corey álnevű szerzőpáros az angol nyelvű piacra bemutatkozó regényével, amelyet az elsöprő siker mellett, több díjra is jelöltek, és nem csak a sci-fi rajongóknak vált kedvencévé.

Beleolvashatsz itt: leviatan-elozetes.pdf

Megrendeléshez klikk ide!

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon