Megvan az új BATMAN! A színész, aki a következő Superman vs Batman filmben és valószínűleg a Justice League-ben is az álarcos igazságosztót alakítja, nem más, mint Ben Affleck.

***

Fából készített cylont egy ukrán ezermester.

***

A DC Comics nyolc részes képregény minisorozatot készített George Lucas Star Wars forgatókönyvének korai változatából, Kane Starkiller Jedi lovag és fia, Annikin, valamint Jedi társa, Luke Skywalker főszereplésével, ahol Han Solo nem ember, C-3PO pedig női robot.

Az első hét oldal itt megtekinthető.

***

Epizódisták – egy új rendszeres podcast tévésorozatokról, három szakértő sorozatfüggővel: Bruzsyval, Donnie-val és SFmagos cikkírónkkal, Gainesszel.

Az eddigi három adás ezeken a linkeken meghallgatható:

http://donnie.blog.hu/2013/07/19/epizodistak_podcast_1x01_emmy_jeloltek
http://donnie.blog.hu/2013/07/26/epizodistak_podcast_1x02_antihosok_balladai
http://donnie.blog.hu/2013/08/10/epizodistak_podcast_1x03_kipp-kopp_ki_kopog

***

Minden idők egyik legismertebb fantasy videojátéka tért vissza tizenegy év szünet  után: megjelent a Might & Magic tizedik része! Ugyan még csak egy korai, félkész verziót tölthetünk le augusztus 19. óta, a fejlesztők viszont kimondottan várják az észrevételeket, hogy a teljes változat méltó legyen a nagy múltú szerepjáték-sorozat nevéhez.

***

Mark Hamill képregényrajongói körökben Joker hangjaként várt (el)ismertté, mindenki más számára viszont ő Luke Skywalker. Mi történt volna, ha ő adta volna a hangját az Uralkodónak is?

***

Interjú Brom művész úrral, exkluzív rajzokkal.

***

Hajfonás westerosi módra.

***

WordsofRadiance_900x600Beszélgetés Brandon Sandersonnal.

***

És ha már Sanderson, a Words of Radiance című regényéhez készült Michael Whelan borító most több féle méretben letölthető háttérképnek. Egyébként a festő munkafolyamatát is végigkövethetjük.

***

Kilenc gyakori, béna filmes hiba.

***

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsalátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon