Körutazás Mordorban –  dokumentumfilm készül Jay Lake és családja utolsó útjáról, a film költségeit még négy napig mi is támogathatjuk.

***

Új Sandman képregény október 30-án: The Sandman: Overture!

***

A héten megjelent James S. A. Corey USA-ban nagyon sikeres űropera ciklusának első kötete, a Leviatán ébredése, mégpedig az eredeti borítóval. A könyvhöz kapcsolódik a Fumax alábbi kommentje a leendő vásárlók számára.

A könyvesboltok közül 1 hónapig kizárólag az Alexandrában lesz kapható a kötet, egy exkluzív megállapodásnak köszönhetően. Az Alexandra üzletekben néhány nap múlva érdemes keresni a könyvet, hétvégéig elvileg mindegyikbe szétterítik. A többi könyvesboltba (pl. Libri, Bookline stb.) egy hónap múlva kerül a kötet. Elnézést, ha ez valakinek kellemetlenséget okoz.
Természetesen ahogy azt már jeleztük, a fentiektől függetlenül ma délutántól a regény megvásárolható a Fumax webshopban, a Szellemlovasnál, a CD Galaxisban és a Holdfényteamnél.

***

Interjú Kelly Linkkel.

***

Kihirdették a Locus díj idei győzteseit.

***

Botrány az SFWA-ban. A friss elnöknek nem lesz könnyű dolga: saját riválisa kizárásáról kell hamarosan döntenie, a számtalan okból néhány példa.

***

Egy hosszú cikk Richard Kelly Southland Tales c. mozijáról, amelyben megpróbálnak rájönni, miről is szól a film.

***

Cory Doctorow, Chery Priest, Robert Charles Wilson, Lois McMaster Bujold e-könyvei már egy dollártól: itt a Humble ebook Bundle 2!
***

Az utolsó előzetes a Pacific Rimhez: egy biztos, látványos mozi lesz.

***

Rajzfilmek, melyek jobbak a legtöbb élőszereplős kasszasikernél.

***

Eredeti űrfelvételekből összerakott film készült In Saturn’s Rings címmel. Itt az új trailer:

 

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsalátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon