Új, magyar urban fantasy sorozat indult tavaly az Alexandra kiadónál, Zenit címmel, és immár a negyedik, önállóan olvasható regény is megjelent, ezúttal az SFmag egyik filmes szakértője tollából, Bezár a fény címmel. A sorozat egy új, a hétköznapok árnyékában eddig megbújó mitikus Magyarországot és világot tár elénk, az első két kötet lazán kapcsolódik egymáshoz, és még éppen körvonalazódni kezd egy láthatóan alaposan felépített világ és szövevényes történetszál.

Idei utolsó játékunkban három DEDIKÁLT példányt sorsoltunk ki Sümegi Attila: Bezár a fény című regényéből azok között, akik megválaszolták az alábbi kérdést, ami nagyon egyszerű. Hogy hívják a főhőst? (A válasz Mark Virgill.)

A nyertesek:

Orbán Lászlóné

Pinke Balázs

Pinczés Ádám

Már kaptatok emailt a nyereményről, és a további teendőkről.

A fülszöveg:

Öt év börtön után törékeny a szabadság. Mark Virgil hiába keres kapaszkodókat, Londonban minden megváltozott. A bátyja, akitől a legtöbbet remélte, elköltözött, a barátai átverték, még az alvilágban is új vezető bukkan fel a titokzatos Varázsló személyében. Mark csak biztos jövőre vágyik, de képtelen elszakadni a múlttól, és hamarosan újra egy bankrablás közepén találja magát, ahol mágiával szerelkeztek fel a törvénnyel szemben. Csakhogy most nem a rendőrség csap le rájuk.  Marknak szembe kell néznie félelmeivel, vágyaival, miközben egyre rosszabbra fordul a sorsa. A segítség nem az ismert világból érkezik: egy szellemlány menti meg a fiút, és cserébe ő is szabadságot kér.

A börtönviselt fiú egy ősi vasszűz nyomába ered, oldalán egy thaiföldi prostival, sarkában pedig egy túlvilági erőket birtokló férfival, aki hajlandó akár a poklot is rászabadítani a világra, hogy elérje céljait.

Hogy az út végén a kék égbolt, vagy az izzó mélység várja őket, csakis rajtuk múlik.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon