A Könyvhétre jelent meg Brandon Hackett, alias Markovics Botond Az ember könyve című sci-fi regénye papírkiadásban és e-könyvként is (ismertetőnket itt olvashatjátok), és az Agave Kiadó felajánlott számunkra 3 könyvet egy játékhoz.

Lezártuk a nyereményjátékot, köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok. A megfejtés: a két nézőpont karakter neve Attila és Jurij. Ki is sorsoltuk a nyerteseket, a három Brandon Hackett: Az ember könyve című regényt, méghozzá a szerző által dedikálva  az alábbi szerencsések nyerték:

Bódi Zsófia

Nagy Marianna

Borbély Zoltán

Gratulálunk, és hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot a nyeremények átvétele ügyében.

 A könyvnek van promóanyaga, és bele lehet olvasni. A könyvet megvásárolhatjátok az Agave Kiadó webboltjában mind papírváltozatban, mind elektronikusan.

Az Agave további kiadványairól és a legfrissebb kiadói hírekről pedig az Agave blogon értesülhettek.

Fülszöveg:

„Mi a túlélés, ha nem a teljességünkben maradunk meg?”

Háromezer embert ragadtak el egyszerre a Föld különböző pontjairól. Köztük van Attila, a félénk budapesti kamasz fiú, Jurij Vitkov, a magabiztos orosz vállalkozó és annak lánya,  a tízéves Aurora is.
Háromezer ember, akik most egy élő űrhajó belsejében utaznak, és minden pillanatban egyre távolabb kerülnek a Földtől. Nyomasztó körülmények között élnek összezsúfolódva, erkölcsök nélküli, öntörvényű közösségbe szerveződve anélkül, hogy tudnák, miért kerültek ide, hova tartanak, és milyen sorsot szántak nekik elrablóik.
Hamarosan egy számukra felfoghatatlan, idegen világba érkeznek, ahol az evolúció egészen más utat választott magának, és az érkezésük fajok és kultúrák százainak életét dúlja fel.
Attila, Jurij és a többiek előtt csak a túlélés lebeg, de előbb-utóbb szembe kell nézniük egy sokkal fontosabb kérdéssel. Vajon sikerül-e megőrizniük az emberi mivoltukat?

 A Brandon Hackett írói álnév alatt író Markovics Botond, kétszeres Zsoldos Péter-díjas szerző sokak által várt, legújabb regénye egyszerre sodró lendületű, izgalmas történet a túlélésről, egyben elgondolkodtató könyv létezésünk lényegéről.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon