Véget ért a nyereményjáték, már ki is sorsoltuk a nyerteseket (illetve az első nyertes gyorsasági jogon már a múlt héten kiderült:)), akik egy-egy példányt nyertek John Scalzi Vének háborúja című, holnap megjelenő sci-fi regényéből. A könyvnek hivatalos bemutatója is lesz, mégpedig holnap, a Tündérgyárban 19 órai kezdettel. A könyvről (és folytatásairól) több ismertetőt írtunk már mi is. 

Az Agave Kiadó által felajánlott 3 példány nyertesei pedig a következők:

SH4D0W

Blazious

Anarchoid

Gratulálunk Nektek! A megadott emailcímeken rövidesen felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy leegyeztessük, miként szeretnétek átvenni a nyereményt.

A könyvet megvásárolhatjátok az Agave Kiadó webboltjában.

Fülszöveg:

John Scalzi a Vének háborújában egy olyan világot ír le, ahol az ember már űrbéli gyarmatokon él, és folytat kegyetlen harcokat újabbakért a Gyarmati Véderő vezetésével. Erre mindenképp szükség van, ugyanis az erőforrások szűkösek, lakható bolygókból pedig kevés van, és emiatt a kivándorlást erősen korlátozzák a Földről. Sokaknak csak az a lehetőség marad, hogy a hetvenöt éves kort elérve jelentkezzenek katonának, majd két év frontszolgálat után letelepedjenek valamelyik kolónián, busásan megjutalmazva. Nem csak emiatt hangzik csábítónak ez a lehetőség: a közvélekedés szerint a Gyarmati Véderő valamilyen módszerrel meg is fiatalítja az embereket, hiszen öregekkel nem lehet harcba indulni.

Úgyhogy John Perry két dolgot tett a hetvenötödik születésnapján. Meglátogatta a felesége sírját, majd belépett a hadseregbe. Csak két évet kell túlélnie. Azt viszont még ő sem sejti, hogy milyen megpróbáltatások várnak rá – a brutális háborúk és az otthon fényévekre nyúló távolsága örökké megváltoztatja az embert. Valami sokkal különösebbé és veszélyesebbé.

Van promója, és bele lehet olvasni.

Az Agave további kiadványairól és a legfrissebb kiadói hírekről pedig az Agave blogon értesülhettek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig 4 hozzászólás.

  1. Solymi szerint:

    Gratula a nyerteseknek 🙂

  2. anarchoid szerint:

    wow 😉 thx

  3. bgabor szerint:

    Gratulálok a nyerteseknek

  4. Vlaszij szerint:

    Hát nekem volt szerencsém olvasni a könyvet…

    Nem egy jól sikerült darab. Ezt ki kell mondani.

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon