Véget ért a nyereményjáték, és már ki is sorsoltuk a nyerteseket, akik a Metropolis Media Kiadó által felajánlott 3db  Robert Charles Wilson: Örvény című frissen megjelent sci-fi regényéből nyertek egy-egy példányt. Az Örvény Wilson Hugo-díjas Pörgés trilógiájának záró darabja, egy elképesztő távlatokat nyitó utazás a távoli jövőbe, és hamarosan ismertetőt is olvashattok róla az SFmagon.

A nyertesek pedig a következők:

nonkeat

tzzird

Neamus

Gratulálunk Nektek! A megadott emailcímeken rövidesen felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy leegyeztessük, miként szeretnétek átvenni a nyereményt.

A könyvet megvásárolhatjátok a Galaktika és a Metropolis Media kiadó webboltjában.

A Galaktika további kiadványairól és a legfrissebb kiadói hírekről pedig az SF.blog.hu-n. a galaktika.postr.hu-n és a galaktikamagazin.hu-n értesülhettek.

A fülszöveg:

Évtizedekkel a Pörgés kezdete után járunk, és a Földet még mindig a Feltételezettek titokzatos civilizációja óvja a jelenség pusztító hatásaitól. Persze az emberiség attól még szorgosan pusztítja magát és környezetét.

Dr. Sandra Cole pszichiáter keze alá egy érdekes fiú kerül, Orrin Mather, aki jegyzetfüzeteibe vég nélküli fantasztikus történetet ír egy bizonyos Török Findleyről, akit a Feltételezettek tízezer évnyire ragadtak előre az időben. Ebben a távoli világban az emberiség már bolygók egész láncolatán él, melyeket Átjárók kötnek össze egymással – egyedül a haldokló Földre nem juthat el senki, mert azt karanténná nyilvánították. Törököt és fiatal barátját, Isaac Dvalit egy fanatikus közösség fogadja be, akik mégiscsak el akarnak jutni az anyabolygóra, mert egy prófécia szerint ott végre szemtől szembe találkozhatnak a Feltételezettekkel.

Dr. Cole a kézirat olvasása közben egyre több apró jelre figyel fel, melyek arra utalnak, hogy Orrin történetének köze lehet a valósághoz. Sőt a valóság egynémely tragikus eseményeihez…

A Hugo- és Philip K. Dick-díjas szerző nagyívű trilógiájának végére ért ezzel a kötettel. A Pörgés és a Tengely után még mindig képes új meglepetésekkel szolgálni, az olvasót évmilliárdok eljövendő eseményeivel szembesítve.

„Robert Charles Wilson pokolian jól tud mesélni!”

– Stephen King

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig 3 hozzászólás.

  1. zagrosz szerint:

    Gratulálok a nyerteseknek!

  2. tzzird szerint:

    Zsíííírrr…a Pörgés nagyon tetszett :). A Tengely inkább érdekes volt, erre viszont nagyon kíváncsi vagyok, mert jókat hallottam róla.

  3. Neamus szerint:

    Köszönöm szépen! Ez az első eset hogy nyertem egy ilyen sorsoláson. Szerencsére olvastam az előzményeket szóval kíváncsian várom mit hoz ez rész.

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon