Véget ért a nyereményjáték, és már ki is sorsoltuk a nyerteseket, akik az Elektra kiadóház által felajánlott  Torchwood könyvből, a Dan Abnett által írt James Mayerből kapnak egy-egy példányt. A könyveket ezúton is köszönjük az Elektra kiadónak.

A szerencsésekkel a megadott emailcímeken rövidesen felvesszük a kapcsolatot, hogy leegyeztessük, miként szeretnétek átvenni a nyereményt.

A nyertesek a következők:

Pataki Alex

Keshik

Sharpe

Tzzird

Gratulálunk!

***

A könyvről: Hogy milyen egy átlagos hét Cardiffban? Semmi rendkívüli. Néhány békés városlakót ugyan megvadított egy földön kívüli szuper szudoku, másokat pedig a droonlárvák döntöttek ágynak, olykor feltűnt egy szellemtemplom, a külvárosban pedig egy droid kezd mészárlásba, és a változatosság kedvéért egy dimenziótörés is létrejött. Az átlagpolgárok ebből mit sem vesznek észre, hiszen a TORCHWOOD feladata nemcsak az, hogy elhárítsa a veszélyt, de az is, hogy titokban tartsa. Jack Harknesst mégis nyugtalanítja valami, egy különös tárgy, amiről szinte semmit sem tud.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig 6 hozzászólás.

 1. anarchoid szerint:

  GZ a nyerteseknek

 2. Pataki Alex szerint:

  El se hiszem.
  Nagyon örülök hogy nyertem!
  Előre láthatóan mikor veszik fel a kapcsolatot a nyertesekkel, mivel még nem kaptam levelet.
  Előre is köszönöm a válaszotokat!
  Üdv Pataki Alex

 3. Tzzird szerint:

  Üdv!

  Köszönöm, meg is kaptam a könyvet tegnap :). Mondjuk miután beleolvastam, rájöttem, hogy ez bizony a második rész, és igen, el kéne olvasni előtte az elsőt :P. Majd, ha be tudtam szerezni, akkor írok is róla némi véleményt. Mégegyszer köszi 🙂
  Most kedvet kaptam a sorozathoz is újra…

 4. adeptus szerint:

  @Tzzird
  Tulajdonképpen ez egy ravasz beetetés volt a részünkről, tervezzük a következőkben A Gyűrűk Ura harmadik és a Setét torony ötödik kötetének kisorsolását is. 🙂

  Egyébként gratulálok!

 5. Pataki Alex szerint:

  Sziasztok!
  Köszönöm szépen, nekem is megjött a könyv!
  Üdv Pataki Alex

 6. SFmag szerint:

  Tzzird:
  Nincs összefüggés a két könyv között, mindegyik, így a James Mayer is önálló, kerek történet, legfeljebb apró utalások lehetnek a másikra.

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.Keresés az oldalon