Neil Gaiman az az író, akit muszáj megismerni és olvasni, mert szimplán egy zseni, és szerencsére a műveivel mostanában magyar nyelven is el vagyunk kényeztetve. Igaz, két évtized késéssel, de 2009-ben elkezdődött a Sandman képregénysorozat hazai megjelenése is a Cartaphilus kiadó jóvoltából, emellett az Agave folyamatosan jelenteti meg Gaiman regényeit, legutóbb a Terry Pratchettel közösen írt Elveszett próféciákat. Terry Pratchett saját jogon is egy géniusz, Korongvilág-regényei sorra jelennek meg magyarul is, közös regényük pedig mindkét író legsziporkázóbb ötleteit és humorát ötvözi.

Az Elveszett próféciákból kaptunk az Agave kiadótól három példányt, amelyeket az alábbi játék keretében szeretnénk kisorsolni.

Hasonlóan az előző játékhoz, ez is Facebook-os lesz (de a következő nyereményjáték most már tényleg az SFmag oldalon fog zajlani). Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy a Facebookon az SFmag közösség tagjaként a játék hír alatt (január 6.-ai bejegyzés), teszel egy hozzászólást. Pl. jelzed, hogy szeretnél jelentkezni a játékra, vagy akár csak elmondod a véleményedet az SFmagról.

A jelentkezési határidő jövő hét szerda (január 12-e), éjfél. Gyorsan sorsolunk, és csütörtökön, de legkésőbb pénteken reggel eredményt is hirdetünk, és felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.

Sok szerencsét kívánunk!

Neil Gaiman kapcsán pedig ajánljuk figyelmetekbe A temető könyvéről, valamint a Sandman képregénysorozat első két kötetéről szóló ajánlóinkat.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig 2 hozzászólás.

  1. edem szerint:

    Újra is lett fordítva, vagy csak sima újrakiadás?

  2. adeptus szerint:

    Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy a csapathoz tartozom. 🙂

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon