Elindult a 2011-es Goldenblog verseny, amelyre idén az SFmag is benevezett. Bár tisztában vagyunk vele, hogy a sci-fi és fantasy mindenkit nem érdekelhet, ha sikerülne bejutnunk kategóriánkon belül a legjobb tíz közé, netán nyernünk, talán nőhetne a spekulatív irodalom olvasóinak száma és könnyebben elérnénk céljainkat: az igényes és érdekes fantasztikus művek megismertetését a magyar olvasóközönséggel és a magyar fantasztikus irodalom bemutatását külföldön.

Kérünk, támogass bennünket szavazatoddal a Kult-szórakozás kategóriában! Szavazatodat augusztus 21. éjfélig adhatod le.

 

 

***

Van még egy pályázat, amelyhez szeretnénk elnyerni a támogatásodat. Az Sfportal elindult a Budapest Bank Valóraváltó pályázatán.  A cél  a egy angol nyelvre lefordított regény és antológia angol piacra juttatása. Az antológiába meghívnák a legjobb magyar sci-fi alkotókat, míg a regényt nyilvános pályázaton választanák ki. Az angolra fordított műveket pedig az Amazon rendszerében, e-book formájában terjesztenék.

Hatalmas lehetőség ez a magyar sci-fi számára, kérlek, támogasd szavazatoddal! A szavazásért cserébe ráadásul lehetőséged nyílik egy Amazon Kindle megnyerésére is.

Részleteket a pályázatról itt olvashatsz.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon