A Mouse Guard sorozat ábécéskönyvvel jelentkezik – a legjobb kezdet angoltanuláshoz!

***

Fantasztikus címek és fantasztikusan jó képregények az IDW Humble Bundle csomagjában.

 

***

Elhunyt Bill Paxton – Lance Henriksen mellett az egyetlen színész, aki a ’80-as évek mindhárom legendás szörnyével (Alien, Predator, Terminator) találkozott a vásznon.

 

***

Catherynne M. Valente (A Marija Morevna és a Halhatatlan című regény, illetve számos magyarul is olvasható, remek novella szerzője) patreon-kampányba kezdett, ahol exkluzív tartalmak mellett írástechnikai tanácsokat is kínál. (A patreon olyan közösségi finanszírozású modell, ahol havonta megadott összeggel támogathatunk alkotókat, akik cserébe exkluzív tartalmat biztosítanak adott szintenként.) Részletek itt.

 

***

A héten megjelent PS4 exkluzív posztapokaliptikus, robotos videójáték, a Horizon Zero Dawn világa annyira fantasztikusra sikerült, hogy itt nyer igazán értelmet a beépített fotómód. A Kotaku kigyűjtött néhányat a netet elárasztó, fotómóddal készített gyönyörű tájképekből. De ez a minimum, amit elvárhatunk egy játéktól, ami Attenborough természetfilmeiből merített ihletet.

 

***

Ma kezdik el árulni a Nintendo legújabb játékgépét, a Switchet. A nyitójáték meg egy újabb Zelda-történet, amely sokak szerint az eddigi legjobb:

 

***

A Kong: Koponyasziget utolsó előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=GfhcFf0voRU

 

***

 

Tekintsünk be a Ghost in the Shell kulisszái mögé!

 

***

 

A Bright előzetese, amelyben Will Smith és ork nyomozótársa (Joel Edgerton) fura éjszakai lények világában nyomoz:

 

 

***

Új A galaxis örzői előzetes:

 

 

***

 

Alien:Covenant előzetes:

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon