Wondertimes – a Csodaidők sikere töretlen, és ha sikeres lesz az Indiegogós gyűjtés, angolul is megjelenhet!

Két magyar képregény az Indiegogón. Két izgalmas képregényprojekt is fut a közösségi finanszírozás második legnépszerűbb honlapján: adományunkkal támogathatjuk a Hegy lakóinak történetét, vagy segíthetünk egy magyar régész-testvérpárnak eljutni a Halál Templomába.

Valódi vérszívók, akik köztünk élnek.

Új Lakatos István-webképregény a Műúton.

Kiosztották a Brit Fantasy díjakat. A legjobb fantasy regény (Robert Holdstock-díj) Frances Hardinge Cuckoo Song-ja, a legjobb horror (August Derleth-díj) Adam Nevill No One Gets Out Alive című regénye. A legjobb debütáló író Sarah Lotz a The Three-vel. A díjazottak teljes listája itt olvasható.

Készíts nyomtatható társasjátékot! A Magyar Társasjátékos Egyesület versenyén természetesen SF tematikával induljatok!

Elhunyt Órai Norijosi.

Richard Morgan Magyarországon járt. Az ekultura.hu ez alkalomból interjút készített vele.

Két kötet ingyen, az új Star Wars regény szerzőjétől. Ilyen az, amikor a Sin City találkozik a városi fantasyval – Chuck Wendig szokásos stílusában.

Neil Blomkamp 5. Alien filmjének előkészületeit felfüggesztették, a film létrejötte jelenleg a Ridley Scott féle Prometheus-folytatástól (Alien: Lost Paradise címen) függ.

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon