Kiosztották a Shirley Jackson díjakat. Regény kategóriában a Déli végek trilógia nyert, a kisregény kategóriában pedig Daryl Gregory, tőle magyarul az Afterparty című regényt olvashattuk legutóbb.

***

A Storybundle most a szépirodalomhoz közelítő fantasyt kedvelő olvasók számára állított össze egy csomagot.

***

A Humblebundlén meg sikeres kickstarteres projektekből (regényekből, képregényekből és magazinokból) vásárolhatunk egy csokorral.

***

A Magyar Narancs interjút közölt Joe Hillel.

***

A héten közelebbről is szemügyre vehettük a Pluto felszínét. Viszont kevesen tudják, hogy mindezt már „megjósolta” Don Dixon. Illetve a tudósítások mellett ki ne hagyjuk az egyik legjobb plutós verset, Fatimah Asghartól.

***

Új Warhammer 40000 számítógépes akció-szerepjáték készül – és ez esetben jó kezekben van a licensz, hiszen a készítő a magyar NeocoreGames, akiknek például a nagyszerű Van Helsing trilógiát köszönhetjük.

***

Készül az Apex Book of World SF új kötete, egyúttal a sorozat új köntöst kapott.

***

Az infrastruktúrák jövője – az Orion magazin sorozatának zárórészében valóban a jövőben járunk.

***

Nihei Cutomu pályaképe.

***

Hogy választod ki a következő olvasnivalódat? Az SFsignal körkédéséből stratégiákat és olvasmánytippeket nyerhetünk. És te hogy választasz?

***

Batman v Superman új trailer:

***

Star Wars VII. werkfilm  ComicConról:

***

Még egy kis Star Wars, a ComicCon panel:

Amennyiben hírt, sajtóközleményt, új könyvmegjelenést vagy érdekes linket szeretnél megosztani velünk a fantasztikum világából, küldj levelet az sfmaglink_@_gmail.com címre. Az egyszerűség érdekében kérjük, a beérkező ajánlók ne legyenek hosszabbak néhány mondatnál. Az SFmag fenntartja a jogot a beérkező anyagok szelektálására. Az ajánlások akkor kerülhetnek be az aktuális heti hírsavlátába, ha az adott héten szerda éjfélig beérkeznek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: hírek

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon