A Könyvhétre jelent meg Brandon Hackett, alias Markovics Botond Az ember könyve című sci-fi regénye (ismertetőnket itt olvashatjátok), és az Agave Kiadó ismét felajánlott számunkra 3 példányt, amit a következő nyereményjáték keretében szeretnénk kisorsolni köztetek:

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnod:

Hogy hívják a regény két fő nézőpontkarakterét? A keresztnevek elegendőek.

(Segítségképpen itt bele lehet olvasni a regénybe.)

A válaszokat a  jatek.sfmaghun(kukac)gmail.com emailcímre várjuk, a tárgymezőbe írd be, hogy: hackett.

A jelentkezési határidő 2012.06.17. (vasárnap) 20:00 óra.

Utána sorsolunk, majd felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel, hogy miként juttassuk el a nyereményt a részükre. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Fülszöveg:

„Mi a túlélés, ha nem a teljességünkben maradunk meg?”

Háromezer embert ragadtak el egyszerre a Föld különböző pontjairól. Köztük van Attila, a félénk budapesti kamasz fiú, Jurij Vitkov, a magabiztos orosz vállalkozó és annak lánya,  a tízéves Aurora is.
Háromezer ember, akik most egy élő űrhajó belsejében utaznak, és minden pillanatban egyre távolabb kerülnek a Földtől. Nyomasztó körülmények között élnek összezsúfolódva, erkölcsök nélküli, öntörvényű közösségbe szerveződve anélkül, hogy tudnák, miért kerültek ide, hova tartanak, és milyen sorsot szántak nekik elrablóik.
Hamarosan egy számukra felfoghatatlan, idegen világba érkeznek, ahol az evolúció egészen más utat választott magának, és az érkezésük fajok és kultúrák százainak életét dúlja fel.
Attila, Jurij és a többiek előtt csak a túlélés lebeg, de előbb-utóbb szembe kell nézniük egy sokkal fontosabb kérdéssel. Vajon sikerül-e megőrizniük az emberi mivoltukat?

 A Brandon Hackett írói álnév alatt író Markovics Botond, kétszeres Zsoldos Péter-díjas szerző sokak által várt, legújabb regénye egyszerre sodró lendületű, izgalmas történet a túlélésről, egyben elgondolkodtató könyv létezésünk lényegéről.

 Van promója, és bele lehet olvasni. A könyvet megvásárolhatjátok az Agave Kiadó webboltjában. Az Agave további kiadványairól és a legfrissebb kiadói hírekről pedig az Agave blogon értesülhettek.

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon