Véget ért ez a nyereményjáték, Örülünk, hogy ismét ilyen sokan és lelkesen játszottatok, megtörtént a sorsolás, alább olvashatjátok a szerencsés nyertesek nevét, akik részére szombaton dedikáltatni fogjuk Robert J. Sawyer: Lélekhullám című regényét.

A nyerteseket a Facebookon keresztül hamarosan személyesen is értesítjük, de a könyvek mielőbbi eljuttatása érdekében kérjük, hogy az sfmaghun@gmail.com emailcímre írjátok meg, hogy személyesen vagy postai úton szeretnétek átvenni a nyereménykönyvet. Utóbbi esetben a postai címet se felejtsétek megadni! (A személyes átvétel Budapesten működik. A postai mód választása esetén a költséget természetesen az SFmag állja.)

Az A Metropolis Mediától, a Galaktika Fantasztikus Könyvek és a Galaktika magazin kiadójától kapott három példányt  a következő szerencsések nyerték:

Papp Mónika

Bognár Dániel

Oláh Gábor

Gratulálunk a nyerteseknek!

He feledjétek, Robert J. Sawyer szombaton, 15 órakor, a Millenáris parkban, a Galaktika K5-ös standjánál. Ha most nem is nyertetek, ott tudtok ti is dedikáltatni.

***

A jövő héten pedig az eddigi legizgalmasabb és legnagyszabásúbb nyereményjátékunk érkezik. Szerintem elég, ha csak annyit mondunk, hogy „Közeleg a tél”.:)

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig egy hozzászólás érkezett.

  1. Shapira szerint:

    Közeleg a tél! Ez jó lesz. 🙂

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon