Olvastad angolul a Revelation Space-t, vagy magyarul a Hugo-díjas Pörgést? Szeretnél kérdezni az íróiktól? Itt az alkalom!

Alastair Reynolds a modern űroperák egyik kiemelkedő egyénisége (idén remélhetőleg olvashatunk tőle végre magyarul is), az ő regényeiről már több ismertetőt is olvashattatok az SFmagon (és fogtok is a közeljövőben). A sokszorosan díjazott Robert Charles Wilson többek között  az utóbbi évek egyik legjobb, magyarul megjelent sci-fi regényének, a Hugo-díjas Pörgésnek az írója, és két éve Magyarországon is járt dedikálni, és idén végre megjelenik (magyarul is) a Vortex című regénye, a Pörgés-ciklus záró kötete.

Nos, gondoltunk egyet, és felvettük a kapcsolatot velük, és nagy örömünkre mindketten vállalták, hogy interjút adnak nekünk.

Ha van kedved kérdezni bármelyiküktől, most itt a lehetőség! Küldd el a kérdése(i)det az sfmaghun@gmail.com címre, vagy írd ezen bejegyzés alá, netán a Facebookra, akár angolul, akár magyarul, március 21-ig.

(Azt se felejtsd el megadni, hogy kitől szeretnél választ kapni!) Mi pedig a legérdekesebb kérdéseket  hamarosan feltesszük nekik. (Szelektálnunk majd mindenképpen kell, hiszen az írók türelme és ideje is véges, de igyekszünk minél több olvasói kérdést továbbítani nekik.)

És ha minden igaz, egyéb nyalánkságokra is számítani lehet majd tőlük a közeljövőben.;)

Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: interjú

Eddig egy hozzászólás érkezett.

  1. Chelloveck szerint:

    (Tök jó wilsonos élménybeszámolóm van képekkel, nem lenne szép dolog magamtól linket berakni, de aki érdeklődik, guglizza ki valahogy, nagyon jópofa.)

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.



Keresés az oldalon