Olvastad már Dan Simmons: Hyperion című regényét? A Hugo-díjas alkotás az utóbbi évek egyik legjobb, magyarul megjelent science fiction regénye, sokunk kedvenc olvasmánya, és immár második magyar kiadásánál tart.

Az Agave kiadó 5 példányt bocsátott a rendelkezésünkre a könyvből, amelyeket az alábbi nyereményjáték keretében szeretnénk kisorsolni.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy ha a Facebookon még nem vagy az SFmag közösség tagja, csatlakozol hozzánk, és szintén a Facebookon, a játék hír alatt (december 7-i bejegyzés) teszel egy hozzászólást. Pl. jelzed, hogy szeretnél jelentkezni a játékra, vagy akár csak elmondod a véleményedet az SFmag-ról.

A jelentkezési határidő jövő hét kedd (december 14-e), éjfél. Sorsolunk, majd csütörtök reggel eredményt hirdetünk, és felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel, hogy a könyveket még karácsony előtt el tudjuk juttatni.

Sok szerencsét kívánunk!

Ha szeretnél többet tudni a Hyperionról, olvasd el a nemrég róla írt könyvismertetőnket.


Hozzászólások

hozzászólás


[ további írásai]
Ha tetszett, kövesd a Facebook-on is!
Kategóriák: játék

Eddig 5 hozzászólás.

 1. christiancrowe szerint:

  Nagy ötlet részetekről, és gondolom nem az utolsó.
  Gyerekek, ez egy marha jó oldal 🙂 🙂

 2. jenoe szerint:

  A Hyperion érdekel, de nem tervezem regisztrálni a facebookon. Viszont legalább az Agave felhívta a figyelmem az új kiadásra. 🙂

 3. hackett szerint:

  christiancrowe:
  Nem az utolsó, valóban, viszonylag gyakran tervezünk nyereményjátékot, a következő három nagyjából körvonalazódni látszik, és keressük a lehetőségeket.

  jenoe:
  Én sem szeretem a facebookot, de mondják, hogy aki nincs fent, az szinte nem is létezik manapság.:) Tulajdonképpen nem is lehet rossz dolog nemlétezni.
  Igyekszünk majd nem csak facebookos játékot is szervezni.

 4. mavatar szerint:

  @hackett:
  Ez már úgy hangzik, mint egy vallás. Csak annak létezésében hihetsz, amit megmutatnak neked, felejtsd el minden saját érzékelésedet, mert azok csak félrevezetnek, az igaz útról. Csak abban higgy, amit az FB ablakban látsz, minden más csak illúzió. (Mondjuk Mátrix-ra is rimmel a dolog…)
  ++++
  Amúgy én szeretem az FB-t, egy természetes jelenség, csak az a baj, h nem vagyok fenn…
  Uhhh, most ki kéne pukkadnom egy logikai buborékban…?

 5. marcus szerint:

  Jó játék, remélem lesz majd moly.hu-s is.

  Egyébként jó az oldal, szinte minden cikket elolvasok, erősen tágul a látóköröm (rámfér).

Szólj hozzá

Nem belépett felhasználók számára a hozzászólások kb percenként frissülnek.

Válaszd ki a felemelt kezű figurát!Keresés az oldalon